Таскомбанк запровадив нову послугу для фізичних осіб – зміна постачальника газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк запровадив нову послугу для фізичних осіб – зміна постачальника газу

Кредит&Депозит
59
Таскомбанк запровадив нову послугу для фізичних осіб – зміна постачальника газу
Відтепер стати клієнтом ГК «Нафтогаз України» можна у відділеннях Таскомбанку абсолютно безкоштовно та сплачувати за постачання газу за ринковим тарифом!
Щоб подати заявку та підключися до ГК «Нафтогаз України», завітайте до найближчого відділення Таскомбанку із необхідним пакетом документів:
  • паспортом;
  • ідентифікаційним кодом;
  • документом про право власності на житло або згодою співвласника, якщо право власності оформлено на кількох співвласників;
  • не забудьте дізнатися EIC-код (16-значний персональний газовий номер будинка або квартири).
Менеджер Таскомбанку допоможе оформити заявку на приєднання до Газопостачальної компанії. Після опрацювання заявки протягом 5-7 робочих днів на вказану вами електронну адресу надійде інформація від ГК «Нафтогаз України» про успішний перехід та подальші інструкції. Перевірити статус виконання заявки на підключення можна на сайті gas.ua.
Перехід до нового постачальника відбувається автоматично. Повідомляти попередню газову компанію про підключення до нового постачальника не потрібно. Щойно перехід буде завершено, клієнт отримуватиме платіжки за спожитий газ уже від нового постачальника. Замінювати труби у разі зміни постачальника не потрібно: газ доставлятиметься тією ж трубою та з використанням того самого обладнання. Газопостачання під час чи після зміни компанії у клієнта не припиняється.
Більше інформації щодо підключення до ГК «Нафтогаз України» можна отримати у контакт-центрі компанії за номерами: 093 654 77 77, 095 654 77 77, 097 654 77 77.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас