Huawei презентувала новий флагманський девайс з HarmonyOS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei презентувала новий флагманський девайс з HarmonyOS

Фондовий ринок
388
Компанія Huawei повідомила про старт прийому попередніх замовлень на флагманський роутер Huawei Router H6. Новий девайс, який має підтримку Wi-Fi 6+, працює під управлінням операційної системи HarmonyOS власної розробки компанії Huawei. Завдяки цьому у нього є підтримка високошвидкісної мережі Huawei HongMeng Mesh+ в режимі plug-and-play.
Huawei Router H6 – це комплект з трьох пристроїв, який включає основний маршрутизатор, стандартну версію допоміжного маршрутизатора та Pro-версію допоміжного маршрутизатора. Згідно зі словами компанії Huawei, основний роутер підтримує до шести допоміжних маршрутизаторів.
За роботу основного пристрою відповідальний чотириядерний процесор Lingxiao з тактовою частотою 1.4 ГГц, 256 МБ оперативної та 256 МБ флеш-пам’яті. У головного маршрутизатора є шість роз’ємів Gigabit Ethernet, один Gigabit WAN та один Gigabit IPTV. За роботу допоміжного маршрутизатора відповідальний двоядерний процесор Lingxiao 1.2 ГГц, в парі з яким працює 128 МБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої також складає 128 МБ.

У Huawei Router H6 є підтримка підключення HiLink, а також додатку Huawei Smart Life для дистанційного управління. Також є підтримка обмеження швидкості QoS для пристроїв та захист Huawei HomeSec. Huawei Router H6 поступить у продаж 19 травня.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас