«Тедіс Україна» — серед лідерів стійкого бізнесу країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

«Тедіс Україна» — серед лідерів стійкого бізнесу країни

Фондовий ринок
434
Компанія «ТЕДІС Україна» увійшла до ТОП-25 рейтингу «Лідери стійкого бізнесу» від журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших». Нагородження відбулося 22 квітня в Києві в рамках саміту сталого бізнесу, організованого бізнес/медіа бюро EKONOMIKA+.
Цього року саміт пройшов під назвою «Стійкість бізнесу – новий критерій його успішності». На ньому власники і головний виконавчий директор великих українських компаній, експерти з КСВ обговорювали стратегії побудови стійкого бізнесу в умовах кризи і непевності. Проект «Стійкий бізнес» реалізується в партнерстві з Глобальним Договором ООН і Асоціацією лідерів стійкого розвитку Союзу українських підприємців.
«Для нас корпоративна соціальна відповідальність та сталий розвиток – це не данина моді, а усвідомлений і системний напрямок у бізнес-стратегії, яка охоплює різні проекти. Це і корпоративне волонтерство, і підтримка медицини, і турбота про літніх людей», – підкреслив заступник генерального директора з корпоративних зв’язків компанії «ТЕДІС Україна» Денис Ткаченко.
Нагадаємо, що компанія «ТЕДІС Україна» ініціювала всеукраїнський соціальний проект підтримки державних будинків для людей похилого віку, який охоплює 7 областей (Львівську, Івано-Франківську, Хмельницьку, Вінницьку, Полтавську, Сумську та Донецьку). Цей проект реалізується відповідно до Глобальних цілей сталого розвитку 2015-2030, визначених ООН, серед яких, зокрема, «Подолання бідності» (Ціль 1) і «Міцне здоров’я» (Ціль 3). Ці напрямки актуальні для людей похилого віку та особливо тих, хто залишився без родинної підтримки і живуть в спеціальних геріатричних установах.
«Тедіс Україна» — серед лідерів стійкого бізнесу країни
Нещодавно компанія «ТЕДІС Україна» в партнерстві з «Ліга.net» підготували спеціальний проект «Наші люди похилого віку. Як живуть в спецустановах літні люди». Ознайомитися з ним можна за посиланням.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас