Samsung запропонував перетворити старі смартфони на пристрої інтернету речей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung запропонував перетворити старі смартфони на пристрої інтернету речей

Технології&Авто
1866
Південнокорейська компанія Samsung в рамках ініціативи Galaxy Upcycling запропонувала новий варіант використання старих смартфонів в якості домашніх пристроїв інтернету речей.
Програма Galaxy Upcycling at Home дозволяє перетворити застарілі телефони лінійки Galaxy в пристрої для домашнього використання. Оновлення софту сприяє збільшенню терміну роботи смартфона без підзарядки, щоб гаджет міг грати роль датчика шуму або датчика освітленості.
Як заявляє виробник електроніки, смартфони після оновлення програмного забезпечення зможуть точніше розпізнавати різні звуки і реагувати на світло. Наприклад, якщо пристрій зафіксує плач дитини, гавкіт собаки, нявкання кішки або стукіт у двері, то користувачеві прийде про це повідомлення і запис звуку.
Крім того, смартфон здатний фіксувати рівень освітленості в приміщенні і автоматично вмикати світло або телевізор. У перспективі старі гаджети Samsung Galaxy зможуть управляти будь-якою електронікою у фірмовій екосистемі Samsung SmartThings.
Бета-тестування програми Galaxy Upcycling at Home пройде в США, Великобританії і Південній Кореї. Брати участь у проекті зможуть власники будь-яких смартфонів лінійок S, Note і Z, випущених не раніше 2018 року, які працюють на операційній системі не нижче Android 9.
Крім того, ініціатива Galaxy Upcycling покликана скоротити кількість відходів від старої електроніки. Для цього в Samsung пропонують користувачам застарілих смартфонів нові варіанти використання пристроїв у побуті і професійній діяльності.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас