SkyUp продає квитки на новий напрямок по 560 грн в одну сторону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

SkyUp продає квитки на новий напрямок по 560 грн в одну сторону

Особисті фінанси
3856
SkyUp відкрив продажі квитків на рейси Київ-Лондон, які виконуватиме в аеропорт Лутон.
Про це пише Авіаньюс.
Згідно з опублікованим розкладом, SkyUp полетить до столиці Великої Британії 24 червня. Три рейси на тиждень – по вівторках, четвергах і неділях.
Час в дорозі складе 3-3,5 години.
Ціна. SkyUp продає квитки на новий напрямок за ціною від 560 грн в одну сторону. За такою вартістю доступні перельоти з Києва до Лондона.
У зворотному напрямку, з Лондона до Києва, квитки коштують від 1200 грн.
SkyUp продає квитки на новий напрямок по 560 грн в одну сторону
Найнижчий тариф Basic включає перевезення тільки ручної поклажі з вагою до 9 кг і габаритами до 55х40х20 см. Купити авіаквитки Київ-Лондон можна на сайті SkyUp.
Нагадаємо, з 22 лютого SkyUp оновила структуру тарифів для зручності клієнтів. Тепер пасажири можуть самостійно планувати кількість багажу, точну дату вильоту або вносити зміни і обирати місце в салоні літака.

Довідка Finance.ua:

  • Заявку лоукостера на польоти з Києва до Лондона Державіаслужба України схвалила 30 грудня 2020 року. Для цього регулятор анулював дозвіл на цей маршрут Bravo Airways, який авіакомпанія не використовувала.
  • В’їзд громадянам України Перед вильотом необхідно здати аналіз на COVID-19 методом ПЛР або LAMP. З моменту тестування до моменту в’їзду до Великої Британії має пройти не більше ніж 72 години.
  • За даними консульської служби МЗС України, всі особи, які в’їжджають до Великої Британії, повинні пройти 10-денну самоізоляцію. Також тим, хто залишається в Англії, на 2-й і 8-й день потрібно зробити тест на коронавірус власним коштом.
Читайте важливі поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас