Оператори Нової пошти перейшли на електронні підписи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оператори Нової пошти перейшли на електронні підписи

Особисті фінанси
814
Фінансова компанія НоваПей забезпечила понад 14 тис. операторів-касирів електронними підписами. Завдяки цьому прискориться процес обслуговування клієнтів.
Про це Finance.ua повідомили в компанії «Нова пошта».
Чим це буде корисно: згідно із законодавством, щодня у відділенні співробітники повинні супроводжувати документацію за касовими операціями. Для цього кожен документ (касові ордери і книги) потрібно роздрукувати, потім підписати, правильно зшити і передати на зберігання в архів на 5 років. Тепер же за допомогою електронного підпису оператори-касири не витрачають час на паперову роботу, швидко підписують внутрішні касові документи в цифровому вигляді в режимі реального часу.
Читайте також: Як отримати е-підпис
Зараз на кожному документі касир економить до 2-х хвилин, сумарно за день економить до 40 хвилин, а отже звільняє цей час для обслуговування клієнтів.
Ефект:
  • економічний ефект від впровадження проекту — понад 4 млн грн на рік. Це витрати, які йшли на папір, логістику, зберігання, контроль і обробку паперових документів;
  • екологічна доцільність — щорічно НоваПей буде економити понад 13 тис. пачок паперу, а це приблизно 560 врятованих дерев.
Проєкт компанія НоваПей реалізувала у співпраці з командою проекту «Дія», що дозволило організувати процес випуску кваліфікованих електронних підписів для співробітників. Важливо, що ці підписи створювалися відповідно до вимог інформаційної безпеки та законодавства.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас