Ferrari представить свій перший електромобіль у 2025 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ferrari представить свій перший електромобіль у 2025 році

Технології&Авто
263
Електромобілі масового сегмента виявилися серйозними конкурентами для дрібносерійних суперкарів. Виробники останніх з цим миритися не бажають, а тому планомірно готуються перейти на електротягу.
Відомий виробник суперкарів Ferrari має намір представити перший електромобіль в 2025 році, повідомляє Bloomberg.
Агентство Bloomberg у своєму матеріалі посилається на заяви голови ради директорів Джона Ельканна, який за відсутності чинного генерального директора виступив на загальних зборах акціонерів Ferrari.
За словами Ельканна, перший електромобіль італійська марка представить в 2025 році. Електрифікація стане важливою частиною стратегії Ferrari, за словами Голови Ради директорів, нею будуть охоплені як дорожні автомобілі, так і спортивні боліди. Більше подробиць про плани компанії буде розкрито в 2022 році на спеціальному заході для інвесторів.
У наступному році також заплановано дебют кросовера Purosangue, що представляє ще одну популярну категорію продуктів, яку Ferrari досі ігнорувала. У минулому році посаду генерального директора компанії залишив Луї Камільєрі, який дотримувався консервативних поглядів на ідею випуску електромобілів, стверджуючи, що за його життя Ferrari від використання двигунів внутрішнього згоряння повністю не відмовиться.
Кадрові зміни тепер дозволяють компанії називати строки появи першого електромобіля марки, і середина десятиліття в цьому контексті здається занадто консервативним прогнозом на тлі конкурентів.
Читайте важливі поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас