TCL представила флагманські смартфони з унікальними можливостями екрана — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

TCL представила флагманські смартфони з унікальними можливостями екрана

Фондовий ринок
533
Компанія TCL сьогодні представила нові флагманські смартфони серії TCL 20, які отримали екрани з унікальними особливостями: наприклад, дисплей може підлаштовуватися під погляд людини в сонцезахисних окулярах.
Про це повідомляє Hitech News.

У першій моделі TCL 20L екран діагоналлю 6,67 дюйма і роздільною здатністю FullHD+. Підтримується функція Natural Viewing, яка підлаштовує яскравість, контрастність дисплея і інші параметри, щоб користувач в сонцезахисних окулярах міг без проблем дивитися на екран. Також TCL обіцяє, що при використанні смартфона напруга очей знижуватиметься на 85%. Нові пристрої, в цілому, використовують технологію оптимізації зображення NXTVISION.

Ще в TCL 20L є 48-мегапіксельна камера і акумулятор ємністю 5 000 мАг (компанія обіцяє два дні автономної роботи).
Друга модель – TCL 20 L+ отримала 64-Мп камеру, «супер-нічний» режим, підтримку microSD-карт в обсязі до 1 ТБ.

Третя модель TCL 20 Pro 5G може похвалитися вигнутим екраном. Це AMOLED-дисплей діагоналлю 6,67 дюйма і роздільною здатністю FullHD+. Завдяки характеристикам екрана смартфон TCL 20 Pro 5G потрапив до відповідного топ рейтингу DxOMark (набрав стільки ж, скільки Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G). Дисплей апарата забезпечує високу точність передачі кольору. Смартфон підтримує формат HDR10 для перегляду серіалів і фільмів на сервісі Netflix.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас