ArcelorMittal вкладе в екомодернізацію комбінату в Кривому Розі $1 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ArcelorMittal вкладе в екомодернізацію комбінату в Кривому Розі $1 млрд

Фондовий ринок
313
Найбільша в світі металургійна компанія ArcelorMittal вкладе майже 1 млрд грн в екомодернізацію виробництва сталі на своєму комбінаті в Кривому Розі до кінця 2023 року. Про це повідомляє прес-служба президента з посиланням на зустріч Володимира Зеленського з головою ради директорів ArcelorMittal Лакшмі Мітталом.
Зазначається, що сторони обговорили розвиток «зеленої» металургії і збільшення інвестицій в Україну «з урахуванням екологічних характеристик відповідно до світових стандартів».
«Компанія як найбільший іноземний інвестор в Україні і один з найбільших виробників сталі в світі почне в нашій країні інвестпрограму „Сталевий мільярд“, яка передбачає інвестиції в обсязі майже 1 млрд доларів в екомодернізацію виробництва сталі в Кривому Розі», — повідомляє в офісі Зеленського.
Президент наголосив на необхідності якнайшвидшого завершення модернізації коксохімічного, агломераційного і доменного виробництва, які є найбільшими забруднювачами довкілля. Компанія підтвердила готовність до завершення цієї програми до кінця 2023 року.
«Інвестиції в українську економіку і екологію — це позитивний сигнал для всіх інвесторів, яким ми будемо надавати всебічну підтримку», — запевнив Зеленський.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас