Google працює над новою версією додатку Fast Pair — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google працює над новою версією додатку Fast Pair

Фондовий ринок
269
З урахуванням того, що технологія бездротового зв’язку Bluetooth існує вже дуже давно на мобільному і комп’ютерному ринку, стає зрозуміло, що більшість користувачів навіть не помічають особливостей і складнощів, які переховуються за її роботою в рамках окремих пристроїв, пише 1informer.
А разом з тим її використання все ще буває проблемним, коли мова йде про необхідність з’єднання окремих пристроїв один з одним, оскільки нерідко буває так, що вони з самого початку не цілком підходять один одному.
Саме з метою полегшення цього процесу компанія Google готує реліз нової версії технології Fast Pair, що являє собою полегшений комплекс алгоритмів такого підключення.
Перш за все варто відзначити той факт, що бажання розробити такий набір алгоритмів відбувається з бажання надати своїм користувачам Pixel-смартфонів якомога вищий рівень гнучкості і простоти у використанні Bluetooth-пристроїв. Але тепер це бажання розширилося і до всіх інших користувачів Android-смартфонів, вийшовши таким чином за межі сімейства Pixel.
Варто відзначити той факт, що Fast Pair має в зв’язку з цим дійсно показовий і широкий функціонал, оскільки дозволяє без особливих зусиль підключати практично будь-який пристрій до будь-якого аналогічного Android-пристрою – для цього користувач вибирає Активувати додаток, а потім, автоматично активуючи Bluetooth, може знайти поблизу пристрій, який він хоче підключити, при цьому забезпечується максимально широка пропускна здатність між обома пристроями. Саме так і буде працювати нова оновлена ​​версія цього додатку, якщо вірити самій команді розробників з Google.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас