Браузер Edge отримав одну з нових функцій Chrome — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Браузер Edge отримав одну з нових функцій Chrome

Технології&Авто
522
Компанія Microsoft почала тестування нової функції фірмового браузера. Режим Workspaces призначений для зручного поділу домашнього і робочого контенту — він нагадує групування вкладок в Chrome, але відрізняється від рішення Google в частині реалізації.
Відкривши кілька вкладок, користувач Microsoft Edge зможе зберегти їх в єдину групу, тим самим створивши спеціальну «робочу область». Потім можна приступати до пошуку іншої інформації, і при цьому в будь-який момент повернутися до раніше збереженої групи. Кожна з них може бути відкрита незалежно від інших, подібно до віртуальних робочих столів у операційній системі Windows 10.
Як і у випадку з Chrome, вона буде відновлена навіть при закритті і повторному запуску програми. Функція доступна при використанні горизонтальних і вертикальних вкладок, а назви груп можна виділити кольором. При закритті вкладки всередині робочої області остання автоматично оновлюється.
Функція «робочі області» поки що доступна тільки для тестових версій додатку (Edge Dev і Canary). Для її використання необхідно додати до адреси ярлика експериментальної збірки браузера такий рядок: —enable-features=msWorkspaces.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас