Куди звертатися, якщо зламався електролічильник — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Куди звертатися, якщо зламався електролічильник

Особисті фінанси
1976
Киянам розповіли, до кого звертатися, якщо зламався лічильник електроенергії або є сумніви в правильності показань на ньому.
Про це пише address.ua.
У разі заміни, параметризації або опломбування лічильника, несправності приладу, аварійних ситуацій, тобто з усіх технічних питань необхідно звертатися до оператора системи розподілу (ОСР), до електромереж, до яких підключений будинок.
У столиці це «ДТЕК Київські електромережі», «ДТЕК Київські регіональні електромережі», «Укрзалізниця», «Укренерго».
У свою чергу, електропостачальник YASNO (ТОВ «Київські енергетичні послуги») здійснює нарахування та виставляє остаточний рахунок, приймає оплату від клієнтів, пропонує енергоефективні товари та послуги.
До постачальника можна звертатися за готовим рішенням щодо економії на рахунках за електроенергію. Передавати показання лічильника можна як електропостачальнику, так і оператору системи розподілу.

Довідка Finance.ua:

  • Кабінет Міністрів продовжив дію фіксованої ціни на електрику для населення і низки інших споживачів у розмірі 1,68 гривні за кВт-год до 1 травня. Згідно з документом, крім побутових споживачів, фіксована ціна на цей період також застосовується для низки споживачів.
  • Фіксована ціна застосовується для: споживачів, які проживають в гуртожитках, які розраховуються за ресурс за загальним лічильником в рамках побутових потреб, без урахування професійної та господарської діяльності,
  • Споживачів у багатоквартирних житлових будинках, у тому числі гуртожитках на технічні цілі (наприклад, роботу котелень, ліфтів, освітлення дворів).
  • У дачних і дачно-будівельних кооперативах, садових товариствах, гаражно-будівельних кооперативах, більше за посиланням.
Читайте важливі поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас