Суд арештував головний офіс банку «Аркада» в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд арештував головний офіс банку «Аркада» в Києві

Фондовий ринок
362
Голосіївський райсуд Києва 2 березня задовольнив клопотання Київської міської прокуратури і в рамках відповідного кримінального провадження наклав арешт на майнові права (право вимоги) на нерухоме майно — головний офіс банку «Аркада», який розташований у Києві на вулиці Ольгинська, 3А, і земельну ділянку площею 0,5283 га за цією ж адресою.
Причому арешт накладено «із забороною відчуження і розпорядження ним і майновими правами на нього», повідомляє Finbalance.
За версією правоохоронців, мажоритарний акціонер і ексголова правління банку «Аркада» Костянтин Паливода разом з кількома іншими особами завдав фінустанові майнової шкоди (як керуючому фондів фінансування будівництва «Патріотика» й «Еврика») на 50 млн грн через видачу кредиту для ТОВ «ФК «Південь капітал».
Як зазначається, відповідні гроші були перераховані за векселі ТОВ «Фінробінс» на ТОВ «Будметконструкції» та за векселі на рахунки ТОВ «Прима Торгпостач» та ТОВ «Інвест Системз». Зазначено, що всі пред’явлені до платежу векселі є простроченими. Правоохоронці пов’язують ТОВ «Будметконструкції», ТОВ «Прима Торгпостач» і ТОВ «Інвест Системз» з Паливодою і банком «Аркада».
Згідно з судовими матеріалами, ліквідатор Банку «Аркада» звертався із заявою про визнання його потерпілим у кримінальному провадженні та подавав клопотання про арешт згаданого нерухомого майна як основного активу банку «Аркада».
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас