Honda патентує електричний міні-байк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda патентує електричний міні-байк

Технології&Авто
789
Honda запатентувала новий електричний мотоцикл, який дизайном дуже схожий на 125-кубовий Honda Grom.
Креслення показують, що байк – це не просто електричний Honda Grom, а нова модель, яка була розроблена як спеціально побудований електричний мотоцикл. Він розділяє значну частину стилю Grom, але в абсолютно новому дизайні.
Маленькі колеса і натхнення для спортивного стилю залишилися. Але конструкція також включає кілька нововведень, таких як передня підвіска типу Hossack, яка включає подвійні поперечні важелі і моношток замість звичайної телескопічноъ вилки.
Honda патентує електричний міні-байк
Байк побудований на монококовому шасі з закріпленим в середині електродвигуном і має односторонній задній маятник. Патент не включає ніяких специфікацій продуктивності, але максимальна швидкість Honda Grom близько 88 км/год була б, ймовірно, актуальною і для такого мотоцикла.
Також неясно, який тип батареї Honda планує використовувати в цьому міні-байку, але він потенційно може включати систему змінних батарей від електричних скутерів Honda PCX.
Honda також є частиною консорціуму, який розробляє замінні електричні акумулятори для електричних мотоциклів разом з кількома іншими основними виробниками мотоциклів, і мотоциклу може бути призначено використовувати новий стандарт акумуляторів, розроблений в цьому партнерстві.
На додачу до стандартних компонентів, які ми зазвичай бачимо на цих типах мотоциклів, патенти Honda також демонструють деякі досить високотехнологічні речі. Маленькі камери заднього виду, встановлені в торцях панелі, які замінять дзеркала. Вони подають зображення безпосередньо на дисплей, встановлений на кермі. Навряд чи така система насправді буде застосована на серійному байку.
Інші електричні мотоцикли в стилі Honda Grom, такі як CSC City Slicker, досягли комерційного успіху, допомагаючи відкрити двері в двоколісний світ тим, хто раніше на мотоциклах не їздив.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас