Ізраїль ввів нові правила в'їзду для українців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ізраїль ввів нові правила в'їзду для українців

Особисті фінанси
1981
В Ізраїлі набрали чинності оновлені правила в’їзду в країну для українських громадян. Потрапити в Ізраїль можна тільки за наявності негативного ПЛР-тесту, зробленого за 72 години до прибуття.
Про це повідомляється на сайті посольства України в Ізраїлі.
«Іноземні громадяни, які бажають в’їхати в Ізраїль, повинні заздалегідь подати заявку на в’їзд в ізраїльську дипломатичну чи консульську установу за місцем проживання іноземця», — йдеться в повідомленні.
ПЛР-тест вимагатимуть і в тих, хто має сертифікат про вакцинацію від COVID-19 чи документ про одужання від коронавірусу.
Також для отримання дозволу на в’їзд у країну буде потрібен діючий медичний страховий поліс, що покриває витрати в разі захворювання з коронавірусною інфекцією.
Відзначається, що необхідно буде дотримуватися самоізоляції протягом 14 днів. Громадяни, які мають ізраїльський COVID-паспорт чи довідку про те, що особа перехворіла на коронавірус, ізоляції не потребуватимуть.
Медичну декларацію, дозвіл на в’їзд, результати тесту й інші документи треба роздрукувати і мати при собі для пред’явлення компетентним органам Ізраїлю.
Особа з підтвердженим на поточний момент COVID-діагнозом у літак не допускається.
Іноземець, який в’їжджає в Ізраїль (який вилікувався від COVID-19 чи пройшов вакцинацію), повинен виконувати вимоги МОЗ Ізраїлю, включаючи серологічний тест і електронний браслет (фінансується за рахунок іноземця).
Якщо громадянин покине територію Ізраїлю до закінчення встановленого терміну самоізоляції, не маючи спеціального дозволу, наступного разу він у країну допущений не буде.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас