OPPO випустить смартфон без кнопок і портів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

OPPO випустить смартфон без кнопок і портів

Технології&Авто
622
Авторитетний китайський інсайдер Digital Chat Station розповів про плани OPPO випустити вельми незвичайний смартфон. У нього буде одночасно унікальний і водночас найбільш непримітний дизайн на ринку.
Згідно з представленою інформацією, майбутній смартфон OPPO отримає підекранну фронтальну камеру, яка не буде помітна при звичайному використанні. Це дозволить відмовитися від будь-яких отворів і вирізів у дисплеї. Більш того, тильні камери також зможуть ставати невидимими завдяки використанню електрохромного скла. Подібну технологію раніше вже продемонструвала OnePlus в концептуальному смартфоні Concept One.
Традиційних фізичних кнопок в смартфоні не передбачено. Замість цього будуть спеціальні сенсорні області, що реагують на силу натискання. Більш того, апарат також позбавлять будь-яких роз’ємів. Однак інсайдер запевняє, що пристрій отримає підтримку як бездротової, так і дротової зарядки. Ймовірно, кабель буде підключатися до спеціального коннектора за допомогою магнітів.
Поки що неясно, чи планує OPPO випустити такий апарат у продаж або ж це буде лише демонстраційний зразок. Однак всі перераховані технології в тому чи іншому вигляді вже були раніше представлені іншими компаніями.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас