Нова версія Android Auto стала більш функціональною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова версія Android Auto стала більш функціональною

Технології&Авто
723
Компанія Google вчергове «прокачала» фірмову програмну оболонку. Головним нововведенням став розширений набір додатків, доступних користувачам популярної платформи. Зокрема, водії отримали доступ до софту для навігації, паркування або пошуку заправок.
Принцип роботи мобільної версії Android Auto передбачає проєкцію інтерфейсу смартфона на приладову панель автомобіля для спільного використання додатків і доступу до мультимедіа. Донедавна такий режим роботи смартфона мав низку обмежень в частині функціональності.
Нова версія Android Auto стала більш функціональною
Ще в січні Google розпочала тестування нових категорій додатків, які пов’язані з навігацією, паркуванням і пошуком зарядних або заправних станцій. Після виходу в березні спеціальної бібліотеки Android for Cars більшість зацікавлених розробників додали її підтримку в своїх програмах.
Тепер користувачам доступні такі популярні програми, як Chargepoint, PlugShare, PHEV, t map, a Better Router Planner і низка інших. За запевненням софтмейкера, відповідне оновлення вже доступно для всіх підтримуваних моделей автомобілів.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас