Катар зацікавлений у входженні на банківський ринок України — Зеленський — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Катар зацікавлений у входженні на банківський ринок України — Зеленський

Казна та Політика
1110
Представники фінансового сектору Катару зацікавлені у входженні на банківський ринок України, повідомив президент Володимир Зеленський під час візиту в Катар, повідомляє прес-служба глави держави.
«Катар зацікавлений вийти на банківський ринок України. Ми також зацікавлені і запропонували позиції. Вони вибирають», — цитує Зеленського його прес-служба.
Також, за словами Зеленського, «Катар зацікавлений в інвестуванні будівництва українських готелів у Києві, Херсоні та Одесі, а також в інвестуванні будівництва окружної дороги навколо Києва».
«Ми запросили їх (Катар — ІФ) в інфраструктуру, тому що сьогодні ми вибираємо партнерів, з ким будувати окружну навколо Києва. Хочеться побудувати її фундаментальною, великою — там 200 кілометрів, з мостами. Це дуже дорога робота, близько 3 млрд. дол., тому одній Україні це складно буде зробити. Вони також в цьому зацікавлені», — цитує Зеленського його прес-служба.
Як зазначив Президент України, «під час зустрічі йшлося про катарські інвестиції в будівництво метро і залізничних шляхів в Україні».
Зеленський також повідомив про те, що вже в кінці літа очікує фахівців з Катару для оцінки українських вантажних і пасажирських авіаперевезень.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас