Clubhouse запустив функцію прямих платежів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Clubhouse запустив функцію прямих платежів

Фінтех і Картки
340
Додаток соціальної мережі Clubhouse запустив функцію прямих платежів творцям аудіочатів на платформі.
Про це повідомляє Reuters.
Наразі функція прийому платежів доступна лише для невеликої тестової групи користувачів, а пізніше буде доступна й іншим клієнтам.
Як надсилати платежі. Користувачі можуть надсилати платежі творцям Clubhouse, у яких увімкнено цю функцію, натиснувши опцію «Надіслати гроші». Компанія-засновник соціальної мережі заявила, що не отримуватиме прибутку від цих платежів, а її партнер з опрацювання платежів – Stripe – стягуватиме невелику комісію за опрацювання даних платіжної картки.

Довідка Finance.ua:

  • Аудіосоцмережу Clubhouse заснували минулого року підприємці Пол Девіс і Рохан Сет. Вона завоювала популярність серед «еліти Кремнієвої долини» як приватний додаток на iPhone, доступ до якого можна отримати лише за спеціальним запрошенням.
  • Після реєстрації в Clubhouse користувачі можуть створювати різні кімнати й спілкуватися там виключно голосовими повідомленнями.
  • Глобальна кількість користувачів додатка різко зросла після того, як генеральний директор Tesla Ілон Маск і генеральний директор Robinhood Влад Тєнєв провели несподівану дискусію на платформі.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас