Xiaomi випустить доступний 5G-смартфон з потрійною камерою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi випустить доступний 5G-смартфон з потрійною камерою

Технології&Авто
275
Китайська компанія Xiaomi оприлюднила тизер, що повідомляє про підготовку смартфона Redmi 20x з підтримкою мобільного зв’язку п’ятого покоління (5G). Новинка поповнить асортимент доступних апаратів.
Як можна бачити на зображенні, пристрій оснащений дисплеєм з невеликим отвором по центру у верхній області: тут розміщена одинарна фронтальна камера. Вказана частота оновлення екрану — 90 Гц.
Ззаду розташована потрійна камера з 48-мегапіксельним основним сенсором. Дактилоскопічний сканер для розпізнавання користувачів за відбитками пальців розміщений в бічній частині.
Xiaomi випустить доступний 5G-смартфон з потрійною камерою
Відомо, що смартфон несе на борту 4 Гбайт оперативної пам’яті. Флеш-накопичувач розрахований на зберігання 128 Гбайт інформації.
Висловлюються припущення, що задіяний процесор MediaTek Dimensity 700, який містить вісім обчислювальних ядер з частотою до 2,2 ГГц, графічний прискорювач ARM Mali-G57 MC2 і модем 5G.
Апарат Redmi 20x показаний в трьох колірних виконаннях — сріблястому, синьому і зеленому. Ціна складе приблизно 150 доларів США.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас