Розробник Fortnite планує залучити $1,7 млрд — Bloomberg — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розробник Fortnite планує залучити $1,7 млрд — Bloomberg

Фондовий ринок
319
Розробник популярної мобільної гри Fortnite компанія Epic Games зараз завершує раунд фінансування, в рамках якого планує залучити $1,7 млрд.
Про це пише Bloomberg з посиланням на джерела.
Epic Game вже взяла на себе зобов’язання на суму понад $1 млрд, але планує залучити ще $700 млн. За словами джерел, знайомих з обговореннями, Epic Games оцінюється в $28 млрд.
За словами співрозмовників видання, джерелами фінансування виступають переважно пайові інвестиційні фонди та інші великі інституційні інвестори, багато з яких вже є інвесторами Epic Games.
Повідомляється, що серед інвесторів останнього раунду були фонди, керовані Fidelity Investments, Franklin Templeton і T. Rowe Price Group Inc.
Bloomberg передбачає, що частина залучених Epic Games коштів піде на адвокатів, оскільки розробник Fortnite судиться з Apple через комісій.
Нагадаємо, що Epic Games судиться з виробником iPhone після того, як компанія видалила зі свого магазину додатків гру Fortnite. Це сталося через те, що Epic Games додав в одне з оновлень можливість оплати покупок в обхід комісії App Store.
В Apple заявляли, що розробник Fortnite «просто не хоче платити за велике благо, отримане від App Store».
Нагадаємо, що за даними аналітичного сервісу App Annie, в першому кварталі 2021 року споживчі витрати на додатки досягли нового рекорду в $32 млрд. Левову частку цих грошей користувачі витратили саме на ігри.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас