Tianma показала екран для величезних складаних смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tianma показала екран для величезних складаних смартфонів

Технології&Авто
291
Китайська компанія Tianma Microelectronics представила свою останню розробку в галузі гнучких екранів. За запевненням виробника, нова CFOT-панель орієнтована на складані смартфони і перевершує рішення конкурентів відразу за кількома ключовими характеристиками.
Представлена панель виконана за технологією CFOT, подробиці про яку наразі не розкриваються. Відомо, що дисплей має діагональ 8,3 дюйма і призначений для використання в складаних смартфонах. Судячи з фотографій, у нього досить тонкі рамки і є невеликий отвір під фронтальну камеру в кутку.
Tianma показала екран для величезних складаних смартфонів
За запевненнями виробника, новий гнучкий екран має малу товщину і споживає значно менше енергії в порівнянні з аналогічними панелями інших компаній. Щоправда, конкретні цифри не називаються. Лише відомо, що панель вже дуже скоро надійде в масове виробництво.
Tianma показала екран для величезних складаних смартфонів
В ході презентації Tianma також оголосила про намір інвестувати багато ресурсів в розвиток екранів малої і середньої діагоналі, а також в нові технології відображення. Для цього компанія відкриє дослідницький центр, в якому будуть вивчатися передові розробки.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас