Volkswagen показав, який вигляд матиме новий Amarok — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen показав, який вигляд матиме новий Amarok

Технології&Авто
978
Трохи більше, ніж рік тому німецька компанія Volkswagen опублікувала перші тизерні зображення Amarok нового покоління. Тоді зображений на малюнку автомобіль більше був схожий на концептуальний ескіз, оскільки у нього були величезні колеса, були відсутні дверні ручки, а також були інші перебільшені деталі дизайну.
Однак цього разу компанія представила нові зображення, на яких пікап виглядає більш схожим на реальний автомобіль. У той час, як в першому оригінальному тизері машина була оснащена тільки двома дверима, в останньому превью Amarok показаний в 4-дверній конфігурації. Крім цього, пікап оснастили рейлінгами на даху, світлодіодною смугою на передній частині і поперечною балкою на кузові.
Volkswagen показав, який вигляд матиме новий Amarok
Volkswagen також змінив передній бампер, зробивши протитуманні фари більш помітними, ніж раніше. Водночас, X-подібна срібляста панель практично повністю зникла. Проте на зображенні як і раніше присутні помаранчеві акценти на кузові, розширені квадратні колісні арки і хромовані дзеркала заднього виду.
Volkswagen показав, який вигляд матиме новий Amarok
Варто відзначити, що компанії Volkswagen взагалі не планувала випуск нового покоління Amarok. Але за домовленістю з американським Ford німецький бренд запозичив платформу від майбутнього Ranger. Вона і складе основу Volkswagen Amarok нового покоління. Так, новий пікап буде тісно пов’язаний з наступним Ford Ranger. Але німці пообіцяли надати своїй моделі повністю новий дизайн.
Також є повідомлення, що в компанії працюють над Amarok R, який стане еквівалентом Ford Ranger Raptor. Ця модель повинна буде приєднатися до таких високопродуктивних версій автомобілів, як Golf, T-Roc, Tiguan, Arteon і Touareg R-серії. За останніми даними, в такій модифікації Amarok матиме близько 300 к.с. Нагадаємо, що пікап другого покоління повинен бути запущений у виробництво в 2022 році.
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас