Сейшельські острови відкрилися для туристів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сейшельські острови відкрилися для туристів

Особисті фінанси
385
Влада Сейшельських островів у четвер відкрила кордони для іноземних туристів, скасувавши карантин і вимогу вакцинних сертифікатів.
Як заявляв раніше міністр закордонних справ і туризму Сейшел Сильвестр Радегонде, при новому режимі в’їзду для туристів зберігається тільки вимога про ПЛР-тест на коронавірус перед поїздкою. Його треба зробити в сертифікованій лабораторії не раніше ніж за 72 години до прильоту. Довідка повинна бути англійською мовою в паперовому вигляді з оригінальною печаткою.
Крім того, туристи повинні подати заяву для отримання обов’язкового медичного дозволу від Департаменту охорони Здоров’я Сейшел на сайті seychelles.govtas.com в департамент туризму і в департамент охорони Здоров’я Сейшел.
*Подання заяви платне: * вартість мита – 45 євро на дорослого, 5 євро на дитину до 12 років. На сайт треба завантажити паспортні дані, інформацію про рейс, місце проживання, результати тестування та медичну страховку. Термін розгляду заяви не перевищує 6 годин.
Як зазначала раніше головний секретар з туризму Сейшел Анн Лафортюн, туристи можуть бронювати розміщення в будь-якому з 538 сертифікованих готелів, а також дотримуватися соціального дистанціювання і маскового режиму.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас