«Нафтогаз» оприлюднив тариф на газ для населення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Нафтогаз» оприлюднив тариф на газ для населення

Енергетика
148616
ТОВ “Нафтогаз України” збереже ціну на газ для населення на рівні 6,86 гривень / куб. м в квітні.
Про це заявив голова правління Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України” Андрій Коболєв в ефірі телеканалу “5 каналу”.
“Ми своїм клієнтам, які були з нами в цьому сезоні, збираємося запропонувати на квітень ту ж ціну, що була у них в березні. Таким чином ми закінчимо опалювальний сезон стабільною ціною”, – сказав він.
Для клієнтів, які користуються послугами “Нафтогазу” як постачальником “останньої надії”, ціна на газ в квітні складе 6,99 гривень/куб. м газу.
Раніше Нафтогаз пропонував річний тариф для населення протягом серпня-грудня 2020 року. В кінці року він становив 6,45 грн / куб. м з ПДВ.

Довідка Finance.ua:

  • В Україні з 1 серпня 2020-го Кабінет Міністрів не диктує «Нафтогазу», за якою ціною продавати газ. Кожен сам за себе: постачальники на місцях (у більшості українців це регіональні «газзбути») купують блакитне паливо за ринковою ціною, а потім продають його побутовим споживачам.
  • Змінити постачальника можна буквально «в один клік». Для цього треба заповнити заявку на сайті своєї компанії. Подати заяву новому постачальнику в офісі або онлайн (до заяви прикріпити копії паспорта, ІПН, документи на право власності / користування житлом або останню платіжку); отримати підтвердження про перехід, який автоматично здійсниться протягом 3−21 дня.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас