У Xiaomi знову заговорили про випуск автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Xiaomi знову заговорили про випуск автомобілів

Технології&Авто
255
Китайський виробник смартфонів Xiaomi вирішив поповнити лави виробників електромобілів, хоча тільки місяць тому компанія заявляла, що не планує займатися випуском автомобілів.
Як повідомляє ITHome, розробки почнуться протягом одного-двох місяців, а відповідальним за проєкт призначений співзасновник і директор зі стратегії Xiaomi Ван Чуань (Wang Chuan). На тлі цієї новини акції Xiaomi Group на Гонконгській біржі підросли на 2,6%.
У компанію Ван Чуань прийшов в 2012 році на посаду голови департаменту з розробки телевізорів. Пізніше він працював в Департаменті з кадрів центрального офісу Xiaomi в Китаї і у відділі великої побутової техніки. Саме завдяки Чуаню напрямок Xiaomi TV став найуспішнішим в компанії. У керівництві компанії впевнені, що досвід дозволить Xiaomi стати успішною на автомобільному ринку. Цікаво, що раніше в ЗМІ з’явилася інформація, що автомобільний напрямок очолить генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun).
За попередньою інформацією, Ван Чуань вже почав шукати співробітників з досвідом роботи в автомобілебудуванні від імені Xiaomi Group. Зокрема, кандидатів на ключові посади автомобільного підрозділу Xiaomi серед топ-менеджерів різних автомобільних компаній. Крім того, він вивчає технології та виробничі процеси.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас