Смартфони Meizu отримають фірмові сервіси Huawei — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смартфони Meizu отримають фірмові сервіси Huawei

Технології&Авто
323
Компанія Meizu стане першим стороннім виробником, який буде використовувати в своїх пристроях екосистему мобільних сервісів Huawei.
До недавніх пір сервіси Huawei Mobile Services (HMS) були доступні тільки на смартфонах самої Huawei і Honor.
Після заборони Huawei в США китайський виробник запустив власну систему Harmony OS, а також аналог сервісів від Google — Huawei Mobile Services (HMS). В даний час кілька пристроїв Huawei вже використовують мобільні сервіси Huawei.
За словами співробітника Huawei, незабаром Meizu отримає доступ до сервісних можливостей Huawei HMS Core. Можливості актуальних HMS Core 5.0 охоплюють сім областей, включаючи служби додатків, графіку, мультимедіа, штучний інтелект (AI), інтелектуальні пристрої.
Варто відзначити, що системи HMS і Harmony від Huawei — не одне й те саме. У той час як Harmony OS — це операційна система, HMS — це служба всередині системи. HMS — це перш за все заміна сервісів Google. При цьому мова не йде про перехід Meizu c Android на HarmonyOS.
HMS Core в даний час може бути застосована до трьох основних систем: Android, Harmony OS і LiteOS. Розробники можуть використовувати ці сервіси, щоб дозволити користувачам використовувати пошук Huawei, Huawei Figure, Huawei Vena, Huawei Video, Huawei App Market і навіть службу облікових записів Huawei.
Зараз сервіси Huawei мають вже понад 500 мільйонів активних користувачів на місяць. Ними користуються більш ніж в 170 країнах світу.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас