В Україні знову розширили «помаранчеву зону» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні знову розширили «помаранчеву зону»

Казна та Політика
731
Станом на 17 березня «помаранчева зона» адаптивного карантину в Україні знову розширилася. Тепер до неї входять 16 областей і Київ.
Про це свідчать дані на сайті Міністерства охорони здоров’я.
Вчора в «помаранчевій зоні» перебувало 10 регіонів, а позавчора — 11.
На сьогодні в «помаранчевій зоні» опинилися Київ, Вінницька, Волинська, Донецька, Запорізька, Київська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська області.
Сьогодні мер Києва Віталій Кличко, відповідаючи на питання, коли Київ опиниться в “червоній” зоні карантину, відповів: “Я думаю, час іде на дні. Максимум через тиждень”.

Довідка Finance.ua:

  • Нагадаємо, вчора Кличко закликав посилити обмеження у «помаранчевій» зоні карантину. Він повідомив, що в столиці за останні півтора тижні кількість хворих на коронавірус і госпіталізованих збільшилася майже вдвічі, «і динаміка поширення хвороби — загрозлива».
  • Також мер Києва підкреслив, що столична влада вимагає повернення органам місцевої влади повноважень самостійно ухвалювати рішення про встановлення обмежувальних заходів. Оскільки з 17 лютого цього року міста не мають права посилювати карантин на своїх територіях.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас