Все є у смартфоні. І навіть банк. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Все є у смартфоні. І навіть банк.

Особисті фінанси
67
Вийти з дому і без телефону? Нереальна історія.
Але якщо ви збирались прямувати до банку, то з вашим смартфоном цього можна і не робити. Тому що отримати справжній банк можна і вдома – просто у мобільному додатку UnexBank.
Для клієнтів банку – це просто must-have, тому завантажуйте, якщо ще не встигли:
Google Play
App Store
Веб-версія
Повний контроль в одному додатку
Усі ваші рахунки, картки, кредити та депозити – в одному місці та 24/7. Слідкуйте за розподілом коштів, грошовими операціями або ставте нагадування для періодичних платежів, щоб не прострочити виплати. До того ж у додатку можна замовити новий банківський продукт без зайвих питань та посилань.
Оплата онлайн
Перекази на рахунки та картки, оплата послуг, оплата комунальних, виплати по кредиту чи штрафи – все можна оплатити у мобільному додатку UnexBank. Створюйте регулярні автоматичні платежі у додатку та не турбуйтесь про своєчасну оплату.
А ще можна додати всі свої картки будь-яких банків в один додаток та контролювати перебіг коштів на них зі смартфону.
Обмін валюти онлайн
Один з найвигідніших курсів на ринку і вже в телефоні. Усе що знадобиться – це гривневий та валютний рахунок, і обмін валют онлайн вже у вас в кишені. Особливо зручно слідкувати за зміною курсу та швидко обмінювати на вигідних умовах.
24/7 на зв’язку
Платіть онлайн з Apple Pay / Google Pay та користуйтесь переказами без комісій онлайн. А якщо виникнуть питання – служба підтримки 24/7 чекає на ваші питання.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас