Власників Kia просять не паркувати свої автомобілі на вулиці (ринок Кореї та США) - CNN — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власників Kia просять не паркувати свої автомобілі на вулиці (ринок Кореї та США) - CNN

Світ
49882
Kia відкликає близько 380 000 позашляховиків Sportage і седанів Cadenza через проблему, яка може призвести до їх займання.
Kia і Національна адміністрація безпеки дорожнього руху попереджають власників, щоб вони залишали автомобілі на стоянці зовні і подалі від їхніх будинків та інших будівель або транспортних засобів, щоб запобігти можливому розповсюдженню пожежі, поки проблему не буде усунуто. Про це повідомляє CNN, пише sud.ua.
Відкликання застосовується до деяких моделей Sportages з 2017 по 2021 рік і Cadenzas з 2017 по 2019 рік, які не оснащені Smart Cruise Control. Розумний круїз-контроль дозволяє автомобілю використовувати радар для автоматичної підтримки безпечної відстані від інших автомобілів на шосе. За словами Kia, в відкликанні можуть бути задіяні автомобілі зі звичайним круїз-контролем.
Згідно з документами, опублікованими на NHTSA.gov, в транспортних засобах, що беруть участь в цьому відкликанні, в деяких електронних схемах під капотом може виникнути коротке замикання, що призведе до перегріву і, можливо, займання.
Як повідомляє CNN, власники автомобілів, що беруть участь в відкликанні, будуть сповіщені поштою починаючи з 30 квітня, йдеться в заяві Kia.
Власники також можуть відвідати веб-сайт safercar.gov і ввести свій 17-значний ідентифікаційний номер автомобіля або VIN, щоб перевірити, чи підлягає їхній автомобіль відкликанню. Дилери Kia замінять запобіжники, щоб запобігти потраплянню занадто великої потужності на пошкоджені друковані плати. У деяких випадках оновлюється і програмне забезпечення автомобіля. Плата за ремонт не стягується.
Hyundai, який є основним акціонером Kia, нещодавно відкликав 82 000 електричних позашляховиків. Хоча це відкликання також було пов’язане з ризиком загоряння, але проблема була з акумуляторними батареями транспортних засобів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас