У OPPO Find X3 Pro дві основні камери і рекордна глибина кольору — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У OPPO Find X3 Pro дві основні камери і рекордна глибина кольору

Фондовий ринок
341
Новий OPPO Find X3 Pro порушить правило, що в смартфоні може бути тільки одна головна камера, а всі інші виконують допоміжну роль. Принаймні, на це вказує новий тизер, опублікований виробником напередодні швидкої презентації.
Представлене зображення свідчить, що у наступного флагмана OPPO буде подвійна основна камера, здатна вловлювати мільярд кольорів. Поки що неясно, чи будуть в двох показаних модулях використовуватися однакові флагманські фотосенсори, але об’єктиви у них явно будуть відрізнятися, що добре видно на тизері.
Відомо, що в Find X3 Pro буде використовуватися 10-бітний колірний движок, що забезпечує 10-бітну глибину кольору на всіх етапах формування зображення, включаючи зйомку, обробку, кодування, декодування, зберігання і відображення. Стверджується, що в смартфонах подібне буде реалізовано вперше.
За наявною інформацією, OPPO Find X3 Pro отримає 6,7-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю QHD + і адаптивною частотою оновлення 120 Гц, процесор Snapdragon 888 і акумулятор ємністю 4500 мАг з підтримкою 65-ватної швидкої зарядки SuperVOOC 2.0. Презентація смартфона запланована на 11 березня.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас