Послуги яких фахівців замовляли українці взимку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Послуги яких фахівців замовляли українці взимку

Особисті фінанси
631
Онлайн-сервіс замовлення послуг Kabanchik.ua проаналізував, яких фахівців українці шукали цієї зими і скільки платили за їхні послуги.
Які фахівці найпопулярніші. Цієї зими в мережі українці найчастіше замовляли фахівців у категорії «Домашній майстер». У порівнянні з минулим роком попит на послуги електриків і сантехніків підскочив на 20%. Їх просили встановити водонагрівач, повісити люстру або полагодити проводку.
Також затребувані послуги «чоловіка на годину» — майстра з вирішення дрібних домашніх справ. Як правило, цих фахівців наймають, щоб делегувати рутинні хатні завдання і заощадити час. Середній чек у категорії залишився на рівні минулої зими — 550 грн за одне замовлення.
Популярні і онлайн-репетитори. Найчастіше наймали викладачів зі шкільних предметів — попит на їхні послуги підскочив на 63%. В середньому одне заняття з базових дисциплін обходиться від 125−150 грн. Вартість онлайн-уроку залежить не стільки від предмета, скільки від досвіду викладача.
Попит на послуги фахівців з ремонту техніки зріс майже на 22%. Найчастіше майстрів замовляли, щоб відремонтувати холодильники, пилососи, пральні машини, Планшети, фотоапарати та ноутбуки. Незважаючи на затребуваність, середній чек в категорії не змінився — 456 грн за одне замовлення.
Ремонтують не тільки техніку, а й меблі. Попит на ремонт, складання і перетяжку меблів також зріс на 22%. В середньому послуги з перетяжки меблів коштують 950 грн, ремонт — 460 грн, а реставрація — від 640 грн за одне замовлення.
У порівнянні з минулою зимою попит на встановлення і ремонт вікон зріс майже в 2,5 разу, середній чек — 700 грн за одне замовлення.
На 22% стали більш затребуваними послуги зі встановлення дверей. Однак незважаючи на зростання попиту, середній чек просів на 15% — 1138 грн за замовлення.
Ймовірно, навіть після закінчення карантину багато людей воліють утримуватися від зайвих контактів, тому замовлення на прибирання квартир просіли на 28%. Середній чек — 750 грн, всього на 3% менше, ніж минулого року.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас