Поповнити картки Мегабанку і todobank тепер можна і в терміналах EasyPay — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поповнити картки Мегабанку і todobank тепер можна і в терміналах EasyPay

Фінтех і Картки
383
Поповнити картки Мегабанку і todobank тепер можна і в терміналах EasyPay
Поповнити готівкою платіжні картки Мегабанку і todobank відтепер ще простіше. Крім безкоштовного поповнення в додатку todobank картою будь-якого банку і готівкою у власних терміналах M-box, тепер це можна зробити також через мережу нашого партнера EasyPay, у якій більше 15 000 терміналів самообслуговування по всій Україні.
Платіжні термінали EasyPay встановлені в супермаркетах, біля станцій метро, у бізнес-центрах, на зупинках громадського транспорту та багатьох інших місцях.
Для поповнення карт Мегабанку і todobank без комісії досить знайти іконку Мегабанку або todobank в розділі «Банки, фінансові послуги» у терміналі, ввести номер карти і внести гроші – вони будуть доступні протягом декількох секунд.
Таким чином поповнити платіжну картку Мегабанку або todobank готівкою можна в будь-який момент і без будь-якої комісії на території всієї України.
Картки todobank видаються по всій Україні, а віднедавна в Києві, Сумах, Полтаві, Харкові та областях доступна також кур’єрська доставка. З огляду на просте оформлення карти – досить сфотографувати документи в додатку – та постійне розширення можливостей, – ми постійно допомагає вам зберігати свій час для більш важливих справ.
За матеріалами:
Мегабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас