Realme показала смартфон 8 Pro — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Realme показала смартфон 8 Pro

Технології&Авто
486
Китайський бренд, який динамічно розвивається, Realme провів захід Camera Innovation Event, на якому розповів про свій перший смартфон, обладнаний багатомодульною камерою зі 108-мегапіксельним сенсором.
Мова йде про один з апаратів серії Realme 8, анонс яких відбудеться найближчим часом. На оприлюднених зображеннях видно, що камера пристрою забезпечена чотирма оптичними модулями, організованими у вигляді матриці 2 × 2.
Realme показала смартфон 8 Pro
Ключовий компонент цієї системи – датчик Samsung ISOCELL HM2 зі 108 млн пікселів. Можливе формування зображень з роздільною здатністю до 12 000 × 9000 точок; підтримується запис відео в форматі 4K зі швидкістю 120 кадрів на секунду.
Realme показала смартфон 8 Pro
Реалізована система швидкого автофокусування Super PD з визначенням фази. Функція Nona-Binning забезпечує об’єднання дев’яти пікселів в один. Крім того, згаданий триразовий зум без втрати якості.
На додачу до цих можливостей Realme реалізувала ряд власних інструментів. Це, зокрема, режим Starry Mode для астрофотографії, кілька режимів для зйомки портретів (Neon Portrait, Dynamic Bokeh Portrait, AI Color Portrait) та ін.
Додамо, що до нового сімейства смартфонів увійдуть базова версія Realme 8 і більш потужний варіант Realme 8 Pro. Ціна поки не розкривається.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас