Опубліковано зображення відновленого позашляховика ЛуАЗ-969 (Фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Опубліковано зображення відновленого позашляховика ЛуАЗ-969 (Фото)

Технології&Авто
4973
Незалежний український дизайнер Роман Прядько представив в Мережі своє бачення знаменитого позашляховика ЛуАЗ-969/969M/1302 Волинь, якби його вирішили відродити.

Ця модель спочатку була продовженням, заснованим на проекті армійського транспортера. Масове виробництво автомобіля здійснювалося в період з 1966 по 2002 роки в місті Луцьк. У процесі випуску машина постійно модернізувалася і поліпшувалася, але повноцінно нової генерації так і не отримувала.
Прядько вирішив представити, як могла б виглядати модель в сучасній версії. Художник використав оригінальну стилістику першого покоління автомобіля і глянув на нього по-новому.
При погляді на намальований концепт Волині відразу видно знайомі риси кузова з високим кліренсом, стилізованим під брезент дахом, круглою оптикою в стилі оригіналу і рельєфною задньою частиною з задніми дверима і запаскою.
Опубліковано зображення відновленого позашляховика ЛуАЗ-969 (Фото)
Прядько не приховує, що при роботі над цим концептом він спирався на риси моделей Suzuki Jimny, Jeep Wrangler і Mercedes-Benz Gelandewagen. Але художник вважає, що це не потрібно вважати чимось поганим, тому що всі автомобілі створюються на основі рішень з минулого. Причому цей концепт вийшов досить самобутнім, і можна бути впевненим, що навіть зараз він знайшов би своїх клієнтів.
Крім екстер’єру дизайнер також представив інтер’єр Волині. Як задумував автор, всередині автомобіля повинно бути двоспицеве рульове колесо. Загальний стиль консолі сильно схожий з оригінальною. Крім цього всі елементи інтер’єру створені з нуля, так як салони ЛуАЗів були утилітарними.
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас