ТОП-5 найбільш надійних автомобілів на вторинному ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-5 найбільш надійних автомобілів на вторинному ринку

Особисті фінанси
8011
Багато громадян через матеріальні причини бажають купувати автомобілі на вторинному ринку. Про це пише Твоя машина.
Пропозиція в сучасному світі настільки різноманітна, що очі розбігаються навіть у того, хто ще недавно думав про те, що він знає, що хоче. На даний момент можна виділити кілька дійсно популярних і ефективних моделей машин.
Топ-5 найнадійніших авто з пробігом:
  • Toyota Rav4.
  • Kia Ceed.
  • Mitsubishi ASX.
  • Chevrolet Malibu.
  • Nissan Qashqai.
Нагадаємо, минулого року в Україну в режимі імпорту було ввезено 531,4 тис. од. автотранспортної техніки на суму більш ніж 4,2 млрд доларів США. Найбільшу частку в цьому імпорті склали легкові автомобілі, яких було завезено в кількості 486,3 тис. шт.

Довідка Finance.ua:

  • Найбільшим постачальником легкових автомобілів минулого року була Німеччина. За рік з ФРН в Україну було ввезено 99772 легкові авто на суму $548,1 млн.
  • В США стрімко зростає попит на електрокари. У 2020 році частка продажів моделей з електричними двигунами в США перевищила минулорічний рекорд і склала вже 1,8%. Лише в грудні 2020 року було реалізовано вже 2,8% електричних авто, з них 2,5% при цьому поставлені на облік всередині держави (інші, швидше за все, були вже вивезені в інші країни).
Хочете купити нове авто, але не вистачає коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе вибрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги за кредитними продуктами і пропонуємо кращі варіанти:
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас