«Нафтогаз» назвав ціну на газ для населення на березень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Нафтогаз» назвав ціну на газ для населення на березень

Енергетика
3125
Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» встановила березневу ціну на газ у розмірі 6,86 гривні за кубічний метр з ПДВ та без вартості розподілу.
Про це йдеться в повідомленні компанії.
Ціна для побутових споживачів у рамках тарифного плану «Місячний» становитиме 6,86 грн/куб. м із ПДВ, без вартості розподілу (доставки).
Для клієнтів, які оформили тарифний план «Річний” у минулому році, вартість газу не зміниться і складе 4,73 грн, 5,24 грн та 6,45 грн за куб. м, відповідно до умов договорів.
Клієнти Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» у березні отримуватимуть газ за нижчою ціною, ніж рекомендована урядом гранична вартість.
Ціна на газ для клієнтів ПОН у березні – 6,99 грн/куб. м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки).
Нині газ від постачальника «останньої надії» отримують понад 300 тис. клієнтів.
Лише у січні та лютому цього року майже 150 тис. домогосподарств опинилися без постачальника — клієнтів у Мелітополі та Мелітопольському районі (Запорізька область), Лубнах та Лубенському районі (Полтавська область), Коростишеві та Коростишівському районі (Житомирська область) тимчасово обслуговує ПОН (ГК «Нафтогаз України»).
Нагадаємо, в.о. міністра енергетики Юрій Вітренко пообіцяв одну платіжку за газ. З його слів, міністерство енергетики, у відповідь на запит багатьох споживачів, працює над переходом на одну платіжку за газ та розподіл, при цьому щоб тариф на розподіл не був в одних регіонах вищим за тарифи в інших регіонах.

Довідка Finance.ua:

  • «Нафтогаз» формує ціни лише для своїх клієнтів. Якщо клієнти інших постачальників хочуть отримувати газ за цінами ГК «Нафтогаз України», то їм потрібно змінити постачальника:
  • подати заявку онлайн — на сайті gas.ua чи на сайті Приват24;
  • оформити заявку офлайн — у відділеннях банку ПУМБ або в мережі Ощадбанку по всій Україні.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас