Виробник iPhone готується випускати електромобілі вже в 2021 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виробник iPhone готується випускати електромобілі вже в 2021 році

Технології&Авто
511
Тайванська компанія Foxconn, найбільше відома виробництвом смартфонів iPhone для корпорації Apple, пообіцяла до кінця року випустити три електромобіля, повідомляє Taiwan News.
Це буде електричний автобус і дві легкові машини. У минулому році Foxconn представила власну архітектуру для електромобілів під назвою MIH і закликала інші компанії приєднатися до її розробки та виробництва. Тепер в рамках проекту MIH об’єдналися вже 736 компаній по всьому світу, запевняє Foxconn.
Рік тому тайванський концерн обіцяв до 2025 року зайняти 10% світового ринку електромобілів. Цю цифру в цей раз в компанії не згадували, але відзначили, що переломним роком для електромобілів в світі, на їхню думку, стане вже не 2025, а 2024 рік.
Цікаво, що плани Foxconn поки ніяк не узгоджуються з чутками про швидку появу електромобіля від Apple. За цим чуткам, американський гігант шукає партнера для випуску своєї першої машини, але в Тайвані він готовий тільки закуповувати комплектуючі, а складання планує довірити комусь ще. Поки відомо про провал переговорів Apple з концернами Hyundai і Nissan.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас