Аналітик назвав наступну мету для ціни bitcoin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітик назвав наступну мету для ціни bitcoin

Фінтех і Картки
5752
Про подальші можливі сценарії руху ціни bitcoin розповідає провідний аналітик RoboForex Дмитро Гурковський.
bitcoin сьогодні знову обновив історичний максимум. Однак корекція, що відбулася 15 лютого 2021 року, стала черговою причиною закриття позицій близько 300 000 трейдерів із загальним збитком у розмірі $ 2 млрд.
Практично всі ці позиції були на купівлю – комерсанти надмірно поспішають і купують монету навіть на самій вершині ринку. А найбільш досвідчені інвестори рекомендують входити на падінні, але зараз ми бачимо ситуацію, при якій як такої корекції не відбувається, а біткойн активно тестує нові вершини.
Є думка, що сильний тиск на покупців тут чинить підтримка криптовалюти з боку компанії Tesla. За деякими даними, майнери активно продавали біткойн в січні, однак після новини про купівлю Tesla такого обсягу вони вже не так активно знімають із себе монетою, а чекають більш високих рівнів.
Однак їхню позицію не поділяє PayPal, чий фінансовий директор повідомив, що компанія не буде вкладати корпоративні кошти в подібні активи, а лише готова використовувати можливості, що надаються криптовалютним ринком для свого розвитку.
Значення індикатора RSI на денному графіку знову залишаються вищими за позначку 70, що свідчить про сильний висхідний імпульс. Раніше така поведінка індикатора спровокувала агресивне зростання активу практично на $12 000. Не варто відкидати аналогічного підйому і цього разу.
На потенціал продовження бичачої тенденції вкаже подолання верхньої межі висхідного каналу з закріпленням ціни над рівнем $ 55 000. Сильна область підтримки розташовується на рівні $ 42 000, і тільки його пробою зуміє спровокувати розвиток більш глибокої корекції.
Нассім Талеб негативно висловлювався на адресу біткойна, а також позбувся всіх своїх монет. На його думку, актив не відбувся як платіжний засіб через сильну волатильність.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас