Доходи від майнінгу біткойнів за минулий тиждень склали 354,4 млн доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Доходи від майнінгу біткойнів за минулий тиждень склали 354,4 млн доларів

Фінтех і Картки
610
Доходи від майнінгу біткойнів минулого тижня перевершили попередній рекорд, встановлений в середині грудня 2017 року.
Біткойн-майнери встановили новий рекорд щотижневої виручки, заробивши минулого тижня 354,4 мільйона доларів.
Незважаючи на зменшення винагороди за блок, дохід від майнінгу в доларах США має тенденцію до зростання», – сказав Ітан Вера, співзасновник майнінгової компанії Luxor Technology з Сіетла, в інтерв’ю. «Це обнадіює з точки зору довгострокових перспектив безпеки біткойна і продовження інвестицій протягом наступних кількох скорочень вдвічі».
Щотижнева виручка перевершила попередній рекорд в 340 мільйонів доларів, встановлений в середині грудня 2017 року, недалеко від піку попереднього бичачого ринкового циклу біткойнів. Оцінка доходів CoinDesk на основі мережевих зборів і даних про субсидії на блоки з Coin Metrics передбачає, що майнери негайно продають свої біткойни.
Згідно з попередніми звітами, понад 15% доходу за тиждень припадало на мережеві збори, що продовжило тенденцію сильного зростання комісійних доходів з травня 2020 року.
«Наші майнери неймовірно оптимістичні щодо майбутнього майнінгу», – каже Вера. «Січень і лютий 2021 року були рекордними місяцями для більшості з них, і вони забирають весь свій прибуток і реінвестують його назад в свій бізнес, щоб збільшити хешрейт в майбутньому».
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас