Facebook розробляє власні “розумні” годинники — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook розробляє власні “розумні” годинники

Фондовий ринок
280
Крім клонованої версії популярного голосового додатка Clubhouse, Facebook також розробляє смарт-годинники. Вони призначені для спілкування і занять фітнесом.
Передбачається, що смарт-годинники називаються «Facebook Watch», але ця інформація ще не підтверджена. Користувачі зможуть спілкуватися зі своїми друзями на таких платформах, як WhatsApp, Instagram і Messenger.
Також повідомляється, що в годиннику буде підтримка стільникового зв’язку. Це свідчить про те, що компанія збирається адаптувати додатки для соціальних мереж для крихітних екранів носимих пристроїв. Крім того, новинка отримає сервіси для відстеження даних про здоров’я і занять фітнесом в зв’язці з партнерськими проектами на кшталт Peloton. Insider стверджує, що поки незрозуміло, чи буде соцмережа якось використовувати ці дані.
Як стверджують джерела The Information, хоча Watch будуть працювати на версії Android від Google з відкритим початковим кодом, Facebook працює над власною операційною системою. Вона може дебютувати в 2023 році разом з другим поколінням цього годинника.
Повідомляється, що смарт-годинники Facebook надійдуть у продаж в 2022 році.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас