Американці за $17 млн купили хмарочос Коломойського — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американці за $17 млн купили хмарочос Коломойського

Фондовий ринок
1278
Американська девелоперська компанія K&D Group придбала 22-поверхову будівлю 55 Public Square в Клівленді, США, у холдингу Optima Ventures, який пов’язують з українськими олігархами Ігорем Коломойським і Геннадієм Боголюбовим, передає Crain’sCleveland.
При цьому видання не називає вартість угоди. Водночас, відомо, що в січні глава K&D Group Дуг Прайс заявляв, що планує купити хмарочос за $17 млн.
За інформацією західних ЗМІ, багатоповерхову офісну будівлю планують частково переобладнати.
Зокрема, дев’ять поверхів будівлі мають зайняти квартири, а офіси хочуть розмістити на верхніх поверхах. Сам будинок і його гаражпотребують ремонту.
Як зазначає видання, виручка від продажу буде зберігатися на депонуванні.
З 2008 року по 2015 рік компанія Optima була одним з найбільших орендодавців у центрі Клівленда. Згідно з протоколами суду, їй належало понад 2 млн квадратних метрів офісних площ, а її інвестиції в Клівленді становили понад $100 млн. Так, хмарочос 55 Public Square компанія купила в 2008 році за $34 млн.
Нагадаємо, минулого літа Мін’юст США звинуватив Коломойського в розкраданні мільярдів доларів з ПриватБанку, а потім використанні величезної кількості компаній для відмивання цих грошей в США і в усьому світі.
Прокуратура США звинуватила олігарха в використанні незаконно привласнених грошей для купівлі нерухомості в штаті Огайо.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас