Нова версія Android Auto обзавелася корисними функціями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова версія Android Auto обзавелася корисними функціями

Технології&Авто
2271
Компанія Google продовжує покращувати Android Auto – фірмову програмну оболонку для автомобілів. У черговому оновленні користувачі платформи отримали можливість більш гнучкої кастомізації інтерфейсу, включаючи зміну шпалер, а також кілька інших нововведень.
В оновленій версії Android Auto можна вибрати фонові зображення для інтерфейсу. Варто відзначити, що завантаження власних знімків і використання їх в якості шпалер не передбачено – картинки можна вибирати тільки з системної галереї.
Крім того, в прошивці з’явилося додавання власних ярликів, які повинні спростити доступ до затребуваних функцій під час водіння. З їх допомогою можна додати дії, які традиційно запускаються за допомогою голосових команд. Наразі вони обмежені функціями вибору контактів і списком навичок Google Assistant.
Google також передбачила гнучке налаштування таких команд з можливістю автоматизації всього процесу і задіянням складних сценаріїв, що складаються з кількох кроків. Оновлення, як запевняють розробників, стане доступним протягом найближчих днів.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас