Нацполіція створить головну інспекцію: інші ліквідують — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацполіція створить головну інспекцію: інші ліквідують

Казна та Політика
579
У Національній поліції буде створено департамент головної інспекції, усі існуючі інспекції ліквідують.
Про це на засіданні Колегії Міністерства внутрішніх справ України заявив голова Національної поліції України Ігор Клименко, передає кореспондент УНН.
«Ще одне важливе нововведення — створення департаменту головної інспекції Національної поліції, адже, погодьтесь, не можна змінювати формат роботи і залишати старі принципи контролю. Ми ліквідовуємо усі існуючі інспекції та запускаємо роботу єдиного наглядового органу», — сказав Клименко.
Спільно з міжнародними органами, МВС вже розробило концепцію роботи новоутвореного структурного підрозділу, заявив голова Нацполіції.
«Мета головної інспекції — не карати, а допомагати не лише виявляти недоліки, а і налагоджувати роботу. Працівники інспекції зосередять свою роботу на оптимізації управлінських процесів та рівномірне навантаження на поліцейських. Пріоритетом буде виявлення самої причини недоліків у роботі відомства», — зазначив він.
Також, з його слів, будуть оцінювати якість надання поліцейських послуг та стежитимуть за дисципліною в підрозділах поліції.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас