День фінансів: заявки на вакцинацію онлайн, рекомендації Гороховського щодо Bitcoin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів: заявки на вакцинацію онлайн, рекомендації Гороховського щодо Bitcoin

497
Середа, 10 лютого. Про сподівання Гороховського і майбутнє президента банку «Аркада».
«Світлофорний» карантин. Наприкінці лютого в Україні планують запровадити нову модель карантину «Ми запропонуємо уряду новий світлофор — зони епідбезпеки, які будуть існувати в Україні в середині лютого, може в кінці лютого», — повідомив головний санітарний лікар Віктор Ляшко. Регіони будуть розділені на кілька зон — три або чотири, і будуть показувати чіткі маячки, де ситуація дестабілізується і де потрібно вживати відразу додаткових заходів.
Додамо, що в уряді також працюють над створенням онлайн карти, яка буде показувати попит на вакцину в регіонах. За допомогою цієї карти можна буде сформувати дату запису на вакцинацію. До речі, заявку на щеплення можна подати через портал Дія.
Президенту Банку «Аркада» оголосили підозру. Правоохоронці повідомили про підозру у розтраті 22,7 мільйона гривень ексголові правління банку «Аркада» Костянтину Паливоді. Як повідомляється, він розробив схему виведення грошей вкладників з фондів фінансування будівництва на рахунки двох пов’язаних з банком компаній.
Вклади українців. Станом на 1 січня 2021 року загальна сума вкладів фізичних осіб у банках-учасниках ФГВФО склала 607,56 млрд грн. Це на 28,1% або 133,12 млрд грн більше, ніж роком раніше. Вклади 98,0% вкладників не перевищують 200 тис. грн. Відзначимо, що на депозиті можна заробляти більше, якщо скористатися програмою «Бонус до депозиту» від Finance.ua.

Отримати «Бонус до депозиту»

На продовження теми інвестицій, Олег Гороховський, один із засновників українського інтернет-банку monobank, заявив, що зараз є сенс купувати Bitcoin. «Я поділяю найоптимістичніші прогнози з приводу його ціни і вірю в ціну 100+ в цьому або наступному році», — зазначив він.
QR-код для банківських платежів. Нацбанк затвердив нову версію формату QR-коду. Тепер, коли клієнт буде сканувати QR-код для проведення платежу, на його смартфоні буде автоматично відкриватися мобільний додаток банку зі сформованим для оплати рахунком. Відтепер будь-який банк зможе інтегрувати цю опцію в свій власний платіжний додаток.
+10% за опалення. За січень кияни заплатять за опалення на 10% більше, ніж у грудні 2020 року. Як пояснюють у КМДА, сума платіжки зросте через те, що температура повітря в середньому по місту була нижчою, а це призвело до того, що зріс обсяг споживання тепла. Додамо, що «Нафтогаз» також підвищив ціну газу для виробників тепла в січні.
Підвищення пенсійного віку для жінок. Вже з 1 квітня для жінок пенсійний вік підвищать з 59,5 до 60 років. Нововведення стосуватиметься тих українок, які цього року виходитимуть на заслужений відпочинок. Важливо також відзначити, що і в 60 років зможуть вийти на пенсію далеко не всі українки. Для цього також потрібно виконати вимогу щодо стажу, вона щорічно збільшується на 12 місяців.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас