Forbes представив список компаній-мільярдерів, які використовують блокчейн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forbes представив список компаній-мільярдерів, які використовують блокчейн

Фондовий ринок
786
Журнал Forbes назвав 50 компаній з доходом або капіталізацією понад $ 1 млрд на рік, які застосовують у своїй діяльності технологію блокчейн.
До оновленого списку увійшли: криптовалютна біржа Coinbase, Digital Currency Group Баррі Сілберт, Square Джека Дорсі і постачальник аналітичного ПЗ MicroStrategy.
Також до переліку потрапили китайська технологічна компанія Ant Group, автомобільний концерн Daimler, корпорації Boeing, IBM і Microsoft.
До числа компаній, що активно використовують блокчейн, видання включило компанії Oracle, PayPal, Samsung, Saudi Aramco, Visa і Walmart.
Місця в списку дісталися одному з найбільших банків Китаю Industrial and Commercial Bank of China і Чиказькій товарній біржі, яка 8 лютого запустила ф’ючерси на Ethereum.
Багато компаній-мільярдерів використовують блокчейн-рішення для корпоративних клієнтів — Hyperledger Fabric, Corda, IBM Blockchain, а також варіацію блокчейну Ethereum — Quorum.
У 2019 році в список входили Facebook, Google і Amazon. Однак в новий рейтинг ці компанії не потрапили.
У грудні 2020 року Forbes включив до числа найперспективніщих молодих підприємців у сфері фінансів декількох представників криптовалютної індустрії. Серед них — розробник Bitcoin Core Аміті Уттарвар, глава біржі криптодеривативів FTX Сем Бенкман-Фрід і партнер Paradigm Чарлі Нойєс.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас