Ryanair змінив умови безкоштовної онлайн-реєстрації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ryanair змінив умови безкоштовної онлайн-реєстрації

Фондовий ринок
883
Ryanair дозволив реєструватися онлайн пасажирам, які не сплатили вибір місця, тільки за 24 години до вильоту, пише avianews
Раніше реєстрація в інтернеті відкривалася за 48 годин.
Нові правила діють для нових бронювань, які зроблені з 28 січня 2021 року. Для старих бронювань діють старі правила, коли реєстрація відкривається за 48 годин до вильоту.
Колишнім залишився час закриття реєстрації – за 2 години до часу вильоту за розкладом.
Якщо пасажир купив квиток з включеним вибором місця або оплатив місце заздалегідь, він зможе зареєструватися і отримати посадковий талон за 60 днів до вильоту.
Ryanair вимагає від більшості пасажирів проходити реєстрацію в інтернеті і зберігати виданий системою посадковий талон, в іншому випадку стягуються великі збори.
Наприклад, збір за реєстрацію на стійці в аеропорту становить 55 євро за кожного пасажира. Якщо пасажир зареєструвався через інтернет, але не зберіг посадковий талон, його видача в аеропорту коштує 20 євро.

Мої Fiнанси:

  • Найбільший лоукост Європи Ryanair оголосив про припинення польотів за 70% маршрутів з Києва до кінця березня, коли авіація переходить на літній сезон.
  • На кінець березня маршрутна мережа Ryanair з Києва буде включати 26 пунктів. Наразі невідома доля рейсів з Києва в Кельн, Дублін, Бидгощ і Барселону. Продаж квитків на них закрито. Це може свідчити як про те, що Ryanair ще не визначився з розкладом в ці міста, а також з майбутнім закриттям маршрутів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас