Оновлений інтерфейс Android TV тепер більше схожий на Google TV — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оновлений інтерфейс Android TV тепер більше схожий на Google TV

Фондовий ринок
3566
Компанія Google оновила інтерфейс Android TV, щоб він був більше схожий на користувальницький інтерфейс Google TV. Останній дебютував з останньою версією Chromecast у вересні минулого року.
Відзначимо, Google TV – це новий інтерфейс для розумних телевізорів і стрімінгових пристроїв Chromecast. Він як і раніше заснований на Android TV, хоча у нього зовсім інший зовнішній вигляд. Google TV доступний у найновіших телевізорах Sony та TCL, і, як очікується, буде найкращим користувальницьким інтерфейсом для нових моделей телевізорів у майбутньому.
У черговому оновленні Android TV старий список додатків з вертикальною прокруткою був замінений більш зручними вкладками у вигляді карток. У верхній частині головного екрана розташовані ярлики Home, Discover і Apps. При цьому Google TV все ще виглядає трохи інакше: вкладка For Your є головним екраном за замовчанням, також доступні окремі списки категорій для Live TV, Movies, Shows, Apps і Library.
Оновлення Android TV вже почало розгортатися на сумісних телевізорах в США, Канаді, Німеччині, Франції та Австралії. Інші регіони отримають оновлення протягом декількох тижнів.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас