Де стежити за своєю кредитною історією: безкоштовний сервіс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Де стежити за своєю кредитною історією: безкоштовний сервіс

Кредит&Депозит
50859
Переймаєтеся, що на вас могли оформити позику шахраї? Не розумієте, чому банки відмовляють у видачі кредиту? Відповісти на ці питання можна, переглянувши свою кредитну історію.
У партнерстві з одним із найбільших кредитних бюро України — ПВБКІ — ми створили безкоштовний сервіс, який дозволяє перевіряти та відстежувати онлайн зміни у кредитній історії.
Це єдиний сервіс в Україні, що безкоштовно надає багаторазові послуги з перевірки кредитного рейтингу. Сервіс доступний всім користувачам особистого кабінету на сайті Finance.ua.
Де стежити за своєю кредитною історією: безкоштовний сервіс
Які дані надає сервіс?
  • Кредитний рейтинг (від 0 до 1 000 балів). Кредитний рейтинг дозволяє дізнатися, наскільки надійним позичальником ви виглядаєте в очах банків та МФО. Ви також дізнаєтесь, як поліпшити свою ситуацію.
  • Сповіщення про зміни у кредитній історії. Якщо на ваше ім’я оформлять позику, трапиться прострочення платежу або надійде запит від банків чи МФО на перегляд вашої кредитної історії — в особистий кабінет на Finance.ua надійде повідомлення. Це дозволить контролювати кредитну історію та захиститися від шахраїв.
  • Звіт з вашої кредитної історії. У особистому кабінеті на Finance.ua вам також буде доступний звіт з вашої кредитної ситуації. А саме:
- кількість відкритих й закритих кредитів;
- загальна сума кредитів;
- сума відкритих кредитів;
- залишок заборгованості;
- сума протермінувань по кредитах.
Джерелом усіх даних виступає ПВБКІ. Дані оновлюються регулярно.
  • Замовлення кредитів за кілька кліків. Особливо зручно, якщо ви часто оформлюєте позики в МФО. У них на сайтах, як ви знаєте, для отримання кредиту потрібно заповнити близько 50 полів.
Ми зберігаємо ваші дані в профілі, тому для оформлення заявки на наступний кредит через особистий кабінет вам достатньо буде вказати лише суму та термін.
  • Очікуйте на більше! Також у особистому кабінеті невдовзі будуть:
- безкоштовні купони на товари та послуги для постійних користувачів Finance.ua;
- кешбек за позики, оформлені через Finance.ua.
Як отримати доступ до сервісу?
Щоб скористатися сервісом, вам потрібно зареєструватися у особистому кабінеті на Finance.ua. Для цього необхідно надати ІПН та мобільний номер, який використовувався для оформлення позик.
Використання всіх функцій сервісу в особистому кабінеті безкоштовне!
Це безпечно?
Для нас важлива безпека ваших даних. У політиці приватності зазначено, що ми зобов’язуємося не передавати ваші дані третім особам. Безпосередньо передача даних захищається шифруванням AES-256. Це допомагає вберегти інформацію від зовнішніх атак.
Про Перше всеукраїнське бюро кредитних історій
Перше всеукраїнське бюро кредитних історій зареєстровано у 2005 році. Серед його учасників — найбільші банки України, охоплення на ринку кредитування становить 75%.
Бюро веде кредитні історії як фізичних, так і юридичних осіб. Споживачами послуг ПВБКІ виступають банки, страхові та лізингові компанії, кредитні спілки, компанії, що надають послуги зв’язку.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас