izibank вийшов з бета-версії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

izibank вийшов з бета-версії

Особисті фінанси
701
Мобільний банк izibank вийшов з бета-режиму — тепер завантажити мобільний додаток можна у відкритому доступі як у Google Play Store, так і в App Store.
Щоб стати клієнтом izibank, необхідно пройти реєстрацію онлайн:
  • завантажити ID або паспорт та ІПН;
  • обрати зручний спосіб отримання картки — забрати в точці видачі чи кур’єром.
Нагадаємо, izibank — це фінтех-проєкт, створений спільно з групою ТАС, що запустився в бета-режимі восени 2020.
Також izibank розширив географію — тепер є більше ніж 100 точок видачі карток в 37 містах України. А вже до кінця лютого izibank запровадить дистанційну відео верифікацію за допомогою BankID.
«Вдячна всім, хто протягом всього бета-періоду допомагав допрацьовувати продукт та робити його кращим. За цей період ми вдосконалили процес реєстрації й, хоча вже в бету виходили з повноцінним продуктом, додали ще декілька фіч — зробили персоніфікацію віртуальних карток, допрацювали сеп-платежі, оплату комуналки та додали опцію сплати штрафів за порушення ПДР», — коментує засновниця izibank Анна Тігіпко.
Для клієнта ключовими перевагами мобільного додатку izibank є кастомізована аналітика витрат та фінансове планування, кешбек 1% на покупки в магазинах і торгових центрах, а також в інтернеті, валютообмін та віртуальні картки в доларах та євро, оформлення та поповнення депозиту онлайн. Також поповнення картки та перекази на інші картки, поповнення мобільного та оплата комуналки, штрафів — безкоштовно. З найближчих планів — запустити реферальну програму, розстрочку, гейміфікацію і також опцію здійснення міжнародних платежів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас